26 jul 2017, 22:40

Туѓа 

  Poesía » De amor
339 0 0

Домаќините не ме сакаат

гостите не ме примаат

во моите очи

се будат илјада разочарани сонца

се оддалечив од саканите

се оттуѓив од своето

и туѓа ќе пребегнам кон туѓото.

© Sanja Atanasovska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??