Jul 26, 2017, 10:40 PM

Туѓа 

  Poetry » Love
340 0 0

Домаќините не ме сакаат

гостите не ме примаат

во моите очи

се будат илјада разочарани сонца

се оддалечив од саканите

се оттуѓив од своето

и туѓа ќе пребегнам кон туѓото.

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??