13 sept 2007, 14:59

Тук 

  Poesía
499 0 1
Тук, точно тук,
където не се чува и звук,
ти ме целуна за последно
и изчезна безследно.
До тук ти ме изпращаше
и без желание си отиваше,
точно тук ти ме прегурна
и за мен света преобърна.
Тук беше първата ни целувка
нежна, незабравима милувка.
Спирам се на тези места:
там няма друго освен тъга.
Само болка смразяваща ме
и сянката ти, отдалечаваща се.
Точно тук, на тези места
се случиха толкова много неща.
Как успя да забравиш всичко това?
Аз не мога и до сега!

© Кфайфхйгф СГЙгдгсхг Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??