8 nov 2017, 20:35

Тук или сега? 

  Poesía » De amor
342 0 1

Често си представям и мечтая и желая...
Спомням си красивите, отминали моменти.
Реално липсваш ми и искам да узная –
за урок ли беше или сме експерименти?

© Красимир Todos los derechos reservados

Обичам те! Тук и сега... те няма...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??