Nov 8, 2017, 8:35 PM

Тук или сега? 

  Poetry » Love
340 0 1

Често си представям и мечтая и желая...
Спомням си красивите, отминали моменти.
Реално липсваш ми и искам да узная –
за урок ли беше или сме експерименти?

© Красимир All rights reserved.

Обичам те! Тук и сега... те няма...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??