12 may 2023, 21:53

Тук ли съм или ме няма... 

  Poesía » Otra
203 0 0

Тук ли съм или ме няма 

Има ли в сърцето ми бездънна яма 

Има ли в душата ми покой 

Или превърнала се е в поле на неспирен двубой, постой...

 

Поогледай се вътре във мен 

И ще разбереш, че от безпокойство не ще бъдеш смутен , 

от топлина и светлина озарен ще бъде всеки твой ден....

 

А тъмнината ми... 

Тя се е скрила там, под крилата ми, 

Тя обитава във мен дълбините 

Там, във вулкани от лава се пречистват душите 

 

На онези, които избрали са мрака 

Там безопасно е, но и всеки във огъня своя ред чака,

Да призове вътре в себе си Любовта 

И тя да му вдъхне от Свещения Огън крила ...

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??