12 mar 2013, 19:50  

Тук, при мен 

  Poesía » De amor
584 0 0

                                                            Тук, при мен цветята раснат,

                                                            дъжд пороен се сипе безспир,

                                                            пчелици сбират цветен прашец,

                                                            плуват в уличния вир.

           

                                                            Тук, при мен раснат тревици,

                                                            деца играят облени от игри,

                                                            пеят весело безброй птици,

                                                            свирят весели щурци.

 

                                                            Тук, при мен агнета блеят,

                                                             небето е ясно, но дъжд вали,

                                                 птиците не спират, пеят и пеят,

                                                 дорде се слънцето скрий.

                

                                                 Тук, при мен е хубава гледка,

                                                  ела и ти да видиш какво е,

                                                  сякаш художник с четка,

                                                  нарисувал всичко, тука що е.

                                              

 

                                                

                                                                  

 

                                                    

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??