23 ene 2016, 18:18

Тука в Рая 

  Poesía » Otra
170 0 1

Със риск дори да съм прокЪлнат,

гледам в други светове.

Целият съм все погълнат

от любими цветове.

 

Гледам във дъгата цветна

и попивам всеки цвят.

Шал копринен ще й метна,

за да бъде в моя свят.

 

В други светове съзирам

сбран във мислите си блян.

И стократно аз умирам

в страстите си разпилян.

 

И загледан във безкрая

днес на синия простор,

аз живея тук в Рая,

озвучен от птичи хор.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Анастасия! Радвам се, че хареса и за оценката!
    Бъди и пиши, та и аз да се радвам на твоите творби!Поздрави!!
Propuestas
: ??:??