16 dic 2020, 9:51

Тупти 

  Poesía
84 0 0

трева не никне

и където не тупти

с любов сърцето

 

.....................................

 

трева не никне

и където с обич не

тупти сърцето

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??