4 nov 2008, 22:26  

Твое съм творение 

  Poesía
1206 0 7

 

Твое съм творение

 

 

 

Тази вечер съм с друг...

а самата аз съм друга, различна,

чужда...

подла и коварна...

... за отмъщение...

 

Не теб целувам.

Не теб прегръщам.

Други ръце

милват моето лице...

чужда плът докосвам...

друг гали мойто тяло

... ала пак съм твоя...

 

Исках да ти го върна...

... исках...

та дано те заболи,

тъй както мен ме боли от любовта...

Отмъщение исках...

да  ти върна болката...

лъжите...

бройката...

Да ти върна...

 за всяка

друга в твоята постеля.

Исках да ти го върна,

та дори и да боли,

дори сърцето да крещи,

в пъкъла върви

за всички мои кървави сълзи...

...

Чувстваш ли нещо,

забива ли се нож в сърцето?!

Жестока ли съм?!

О, да...!

 

Кофти е, нали?

Друг да изневери...

Да, сега не беше ти,

а питаш ли ме

 как понасям твоите лъжи?!...

...

Виждаш ли ме?...

Да, аз съм, не се чуди...

вината в себе си търси...

 

... твое съм творение...

...

31.10.08.

 

© Сузи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??