7 abr 2020, 22:22

Твоето име 

  Poesía
417 0 0

Твоето име

 

Топли ме твоето име,
чувствата се бунтуват, обичай ме.
Ласкае ме усмивката нежна,
вярвай при тебе съм в зимата снежна.

Душата ми поема песен тиха,
аромат и цветя стоят в стиха.
Любовта гореща те носи в летеж,
нежност, ласка и отново копнеж.

Сълза отронена! Емоция и вяра!
Две сърца пламтят,огън ги изгаря
от очаквана взаимност, сърце и любов,
от умиление и обич в живота суров.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??