15 ene 2014, 22:22

Твоето наказание 

  Poesía » De amor
672 0 2

Твоето наказание

 

Раняваш ме - отново.

Та чак се чудя как съм още жива.

Начало - ново.

Къде започва, е, не съм открила.

Но края му се вижда отдалече,

щастлив е, там те няма вече.

 

"Да ти се връща!" - и това е.

От мене друго не желай да чуваш.

За теб е край, за мене рай е,

аз вече зная колко струваш.

 

И всяка следваща ще бъде друга,

и ще ме търсиш в нея,

и ще е тежко.

Ще я държиш в ръцете си,

ще я целуваш

и пак ще търсиш,

и ще е тежко.

 

Наказвам те,

обричам те да страдаш.

Когато се изправяш - пак да падаш!

И да ме търсиш,

да боли, да те изгаря,

тъй както мене ме горя отвътре.

 

Наказвам те да пробваш с друга.

© Хоуп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??