''ТВОЕТО ЩАСТИЕ''
Защо не ми призна,
че Любовта ми ти тежи...?
Защо не ми призна,
че Щастието си не съзираш
в моите очи...?
Защо бе нужно
аз сама да осъзная,
че Щастието ти се крие
в тази, до която
всяка нощ заспиваш ти...
Защо не ми призна...
Сега в мен повече
от Всякога БОЛИ...!
И тази болка не минава...
Напротив...
Дълбае ли, дълбае...
Дущата моя -
ЧЕРНА ДУПКА ТЯ Е!
''Бъдещето ще покаже''
Тези твои думи
оглушително в мен крещят...
Всеки Божи ден!
Онази нощ,
когато ти си тръгна,
смисълът им ослепително,
през сълзи, вряза се в мен...
Може би не осъзнаваш
колко всъщност си ЩАСТЛИВ...?
Може би и сметка не си даваш,
че Щастието крачи редом с теб!
Жалко, че моето ми изневери...
Остана спотаено в твоите очи...
НЕ!
НЕ ИСКАМ ДА МЕ СЪЖАЛЯВАШ!!!
НЕ СМЕЙ
ДА СИ ГО ПОМИСЛЯШ
ТИ ДОРИ!!!
НЕ СЪМ ТИ НУЖНА!
ОСЪЗНАЙ ГО!!!
ВЪРВИ!
И ЩАСТИЕТО СВОЕ СЪХРАНИ!!!
© Даниела Василева Todos los derechos reservados