5.11.2010 г., 9:44 ч.

Твоето щастие 

  Поезия
821 0 9

                                       ''ТВОЕТО ЩАСТИЕ''               

 

 

 

 

Защо не ми призна,

че Любовта ми ти тежи...?

Защо не ми призна,

че Щастието си не съзираш

в моите очи...?

Защо бе нужно

аз сама да осъзная,

че Щастието ти се крие

в тази, до която

всяка нощ заспиваш ти...

Защо не ми призна...

Сега в мен повече

от Всякога БОЛИ...!

И тази болка не минава...

Напротив...

Дълбае ли, дълбае...

Дущата моя -

ЧЕРНА ДУПКА ТЯ Е!

''Бъдещето ще покаже''

Тези твои думи

оглушително в мен крещят...

Всеки Божи ден!

Онази нощ,

когато ти си тръгна,

смисълът им ослепително,

през сълзи, вряза се в мен...

Може би не осъзнаваш

колко всъщност си ЩАСТЛИВ...?

Може би и сметка не си даваш,

че Щастието крачи редом с теб!

Жалко, че моето ми изневери...

Остана спотаено в твоите очи...

НЕ!

НЕ ИСКАМ ДА МЕ СЪЖАЛЯВАШ!!!

НЕ СМЕЙ

ДА СИ ГО ПОМИСЛЯШ

ТИ ДОРИ!!!

НЕ СЪМ ТИ НУЖНА!

ОСЪЗНАЙ ГО!!!

ВЪРВИ!

И ЩАСТИЕТО СВОЕ СЪХРАНИ!!!

 

 

 

ВИДЕО:http://www.vbox7.com/play:f1b7407b

© Даниела Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??