Твоите очи
1 Никога не ще забравя твоите очи.
Те ме озаряват,
винаги щом ги зърна.
Те ме изгарят
и си пожелавам да те прегърна.
2 Когато за мен ти домъчнее,
само затвори очи
и моят образ
- пред теб ще се яви!
© Вики Todos los derechos reservados