25 sept 2016, 8:42

Твоите очи... 

  Poesía » De amor
1030 2 4

 

 

Изгрей в прекрасните си очи

с малко дъжд

сълзи от щастие, отворили

прозореца,

придружени, от подалите се

слънчеви лъчи, които

примигват

в своята безкрайна светлина,

в твоите, чисти и ясни очи,

блестящи в своя танц и

приключение

една дъга направена в

красотата и дълбочината на

твоите очи...

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??