14 oct 2008, 17:54

Твоя 

  Poesía » Erótica
1161 0 8




По горещината ми върху клепачите,
по тръпнещите ми извивки,
по избуялите трепети в бедрата ми,
по сричащите устни от желания,
по парещите пръсти и по допира,
по скритите под миглите мечтания,
по сграбчващото ми препускане
през цветните полета на фантазиите,
по очите ми проникващи зад твоите,
по пламналата ми и мокра кожа,
попиваща дъжда на твойта влага-
ще разбереш, че съм до теб...
и че съм твоя... без остатък...

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??