7 dic 2018, 11:20

Твоя прозорец 

  Poesía » De amor
539 2 0

Влизат ли влакове през твоя прозорец?

Устните търсят ли изгорели души?

Думите плачат или тихо говорят?

Мастилено-празната нощ ли сълзите суши?

 

Чуваш ли птичките - спомен за лято?

Или звукът се запълва в стоманени, сиви криле?

Липсва ли смях на дете, изведнъж в сълзи облято,

което плаче за теб, а мен не зове?

 

Хора ли викат под твоя прозорец,

днес скарани, а утре - добре?

Чу ли, пиано часът ни разтвори?

Всичко ли чуваш? А мен - защо не?

© Moon Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??