7.12.2018 г., 11:20 ч.

Твоя прозорец 

  Поезия » Любовна
536 2 0

Влизат ли влакове през твоя прозорец?

Устните търсят ли изгорели души?

Думите плачат или тихо говорят?

Мастилено-празната нощ ли сълзите суши?

 

Чуваш ли птичките - спомен за лято?

Или звукът се запълва в стоманени, сиви криле?

Липсва ли смях на дете, изведнъж в сълзи облято,

което плаче за теб, а мен не зове?

 

Хора ли викат под твоя прозорец,

днес скарани, а утре - добре?

Чу ли, пиано часът ни разтвори?

Всичко ли чуваш? А мен - защо не?

© Moon Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??