ти ме спечели
още преди да
ми проговориш
видях очите ти
и това ми стигашe
влюбих се
в човека с
красивите очи
а с празна душа
тъжно е
тъжно е че знам и
пак те обичам
ако дойдеш сега
най- вероятно
ще оставя
всеки
как го правиш
как ме караш
да съм толкова
заслепена
не съм такава
не съм глупачка
доверяваща се
на вече изгубили
доверието ѝ
и въпреки това
да знаеш
чакам те
(Твоя съм)
© Димитрина Ботева Todos los derechos reservados