16.10.2019 г., 22:17 ч.

Твоя съм 

  Поезия
366 0 1

ти ме спечели

още преди да

ми проговориш

видях очите ти

и това ми стигашe

влюбих се

в човека с

красивите очи

а с празна душа

тъжно е

тъжно е че знам и

пак те обичам

ако дойдеш сега

най- вероятно

ще оставя

всеки

как го правиш

как ме караш

да съм толкова

заслепена

не съм такава

не съм глупачка

доверяваща се

на вече изгубили

доверието ѝ

и въпреки това

да знаеш

чакам те

(Твоя съм)

© Димитрина Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??