23 sept 2011, 0:11

Твоят повик „Ела!“ 

  Poesía » De amor
483 0 3

Като малка пчела

снощи в мойта глава

твоят повик „Ела!“

цяла вечер жужа.

 

Ти ми даваш ръка,

аз не ще съм сама

в непозната гора...

тишина и тъма...

 

Но дали е така?!

А пък може би Там

ни прегръща голям

син, любящ океан...

 

Не успях да заспя...

Този миг пожелан

в мисълта разгоря

много трепет и плам...

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??