4 ene 2019, 8:58

Твоят свят 

  Poesía
430 5 7

От желания роден

и с надежди нарисуван,

свят, с мечтите украсен,

в сънища недосънуван.

На дланта си го побрал,

с всичко радостно и тъжно.

Колко много си ми дал,

колко малко ми е нужно.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??