Аз съм твоят враг,
чудовището в мрака,
вещицата яка,
вампирясалата кака,
прилепът крилат,
малкият дивак,
доверчивият глупак,
незаменимият простак,
истински голтак,
болестта неизлечима,
смъртта непоколебима!
© Ива Петкова Todos los derechos reservados