26.07.2008 г., 21:22 ч.

Твоят враг 

  Поезия
877 0 4

Аз съм твоят враг,

чудовището в мрака,

вещицата яка,

вампирясалата кака,

прилепът крилат,

малкият дивак,

доверчивият глупак,

незаменимият простак,

истински голтак,

болестта неизлечима,

смъртта непоколебима!

© Ива Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??