4 dic 2010, 17:54

Твоята игра 

  Poesía » De amor
562 0 0

Твоята игра

 

Нека те погаля с нежност, която не си усещал досега.
Нега те прегърна с топлина, която не си чувствал досега.
Нека те целуна с жажда, която не си вкусвал досега.
Нека те любя със страст, която не си изживявал досега.

Нека! И после ще те изоставя.

 

И тогава очите ти ще бъдат тъжни, както моите преди това.

И тогава болката ти ще бъде непоносима, както моята преди това.

И тогава мъката ти ще бъде истинска, както моята преди това.

И тогава любовта ти ще бъде безмислостна, както моята преди това.

 

И тогава аз пак ще се завърна.

 

Сега показах твоята игра. Искаш ли да продължаваме така, кажи?

 

 

 

 

 

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??