16 jul 2011, 15:26

Твоята любов 

  Poesía » De amor
798 0 4

 

Твоята любов е амулет -

вляво, на гърдите си я нося.

Тя предпазва ме от лош късмет,

знае отговор на всякакви въпроси.


Твоята любов е сенокос

и приспивен дъх на младо жито.

Тя подсвирква дръзко като кос,

на ръце ме носи сред звездите.


С твоята любов светът е жив

и е светъл, луд, чаровно весел.

Всеки звук от нея е красив.

Тя е най-щастливата ми песен.



© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??