9 oct 2013, 10:03

Твоята мечта 

  Poesía » De amor
536 0 1

Твоята мечта

 

Веч не си сама,

имаш си мечта,

тя е любовта,

тя е нежността.

 

Веч не си сама,

имаш обичта,

тя е божи дар,

тя е щастие и цяр!

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??