9 jul 2008, 0:15

Твоята омраза 

  Poesía » Otra
777 0 0
Ще ми вдъхнеш ли живот
или пак ще трябва да те моля?
Аз не искам истинска любов,
а омраза, дадена по твоя воля.

Искам песъчинките от злоба,
които в тебе светят като фар.
Дай ми даром своята отрова,
аз ще я превърна в свой другар.

Ще мога като теб да мразя хората,
студено да се вглеждам в тях,
достатъчно с теб пихме от отровата,
която те наричаха любов.

© Стели Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??