Започни така: без никаква идея.
Просто така. С песен.
Говори ми с песни, а аз ще слушам.
Ще съм вярна на твоята песен, ще
пея с теб, с твоята музика.
Просто ми попей.
Ще попея, ще послушам… щом се уморя,
тихо ще заспя.
А ти остани и ми пей или просто затвори очи с мен.
© Дениз Todos los derechos reservados