13.07.2013 г., 0:33 ч.

Твоята песен 

  Поезия » Любовна
681 0 0

Започни така: без никаква идея.

Просто така. С песен.

Говори ми с песни, а аз ще слушам.

Ще съм вярна на твоята песен, ще

пея с теб, с твоята музика.

Просто ми попей.            

Ще попея, ще послушам… щом се уморя,

тихо ще заспя.


А ти остани и ми пей или просто затвори очи с мен.

 

 

© Дениз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??