Твоята пролет
Ще дойда при теб, като пролет,
за да разцъфти и в теб любовта,
за да изпиташ невероятния полет
и безграничната сила на страстта.
Ще бъда до теб, като цвете.
Ще виждаш света в моите очи
и сърцето ти, душата ти – и двете.
Ще трептят за мен, като лъчи.
Ще съм слънцето и луната на дните ти.
Ще се наслаждаваш на нежната ми сила.
Ще пиеш от мен за да се върне силата ти
и ще виждаш в мен винаги – красива.
Ще си моя ангел, моето съкровище.
Ще усещаш, какво е да ме имаш.
Ще живееш с мен като в светилище.
Няма да е самота, защото ще обичаш.
© Марина Петрова Todos los derechos reservados