Oct 28, 2004, 9:47 AM

Твоята пролет 

  Poetry
1116 0 3

Твоята пролет

 

Ще дойда при теб, като пролет,

за да разцъфти и в теб любовта,

за да изпиташ невероятния полет

и безграничната сила на страстта.

 

Ще бъда до теб, като цвете.

Ще виждаш света в моите очи

и сърцето ти, душата ти – и двете.

Ще трептят за мен, като лъчи.

 

Ще съм слънцето и луната на дните ти.

Ще се наслаждаваш на нежната ми сила.

Ще пиеш от мен за да се върне силата ти

и ще виждаш в мен винаги – красива.

 

Ще си моя ангел, моето съкровище.

Ще усещаш, какво е да ме имаш.

Ще живееш с мен като в светилище.

Няма да е самота, защото ще обичаш.

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??