7 jul 2009, 22:45

Твоята сълза 

  Poesía » De amor
542 0 2

Твоята сълза ме върна във нощта,

в която в нежен танц

почувствах твойта длан.

 

Когато летни дни споходят ни сами,

ще бъдем мрачни, зли

и огънят ще ни гори.

 

Когато лягам сам, на дявола ще се отдам,

ще бъда някой друг,

на свойто тяло чужд.

 

Когато вътре в мен пулсира ангел развратен,

не ми прощавай ти,

а спомените бързо заличи.

 

Когато този свят разтвори алчна паст,

поглъща моите мечти,

дали ще бъдем аз и ти?

 

Когато без сълза заспивам вечерта,

ще се събудя празен, пуст,

усмихвайки се наизуст.

 

Твоята сълза ме върна във нощта,

споменът удави ме в тъга,

задушна е с усмивка утринта...

© Златко Тошков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??