17 abr 2012, 14:31

Твоята усмивка 

  Poesía » De amor
656 0 0

Тая твоя усмивка, така ме влудява,
та чак дъх не ми остава.
Щом ми се усмихнеш ти,
разтапям се на мига като сладолед.

 

Тая твоя усмивка, така ме затопля,
че душата моя в нежна пеперуда
на мига се превръща
и след теб да полети е готова.

 

Със сладката си усмивка
устните ми докосни
и в сочна малина ги превърни.
Ще ги пазя аз за теб
и на другиго не ще ги дам.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??