Apr 17, 2012, 2:31 PM

Твоята усмивка 

  Poetry » Love
677 0 0

Тая твоя усмивка, така ме влудява,
та чак дъх не ми остава.
Щом ми се усмихнеш ти,
разтапям се на мига като сладолед.

 

Тая твоя усмивка, така ме затопля,
че душата моя в нежна пеперуда
на мига се превръща
и след теб да полети е готова.

 

Със сладката си усмивка
устните ми докосни
и в сочна малина ги превърни.
Ще ги пазя аз за теб
и на другиго не ще ги дам.

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??