17 mar 2009, 6:49

Твърде далеч 

  Poesía » De amor
577 0 0

Иска ми се поне

веднъж да ме обичаш.

Нежността насила

е ужасна болка.

Не те упреквам,

че не ме искаш,

но как да те пусна?

Не мога...

След всичкото това

време съм разбита,

само те гледам

и не мога да помръдна.

Безчувствието ти ме убива,

а ти винаги очакваш да съм силна.

И измислях хиляди начини

да те задържам,

макар че ти никога не си отиваш.

Те бяха толкова ужасни...

Прости ми, как да ме обичаш?...

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??