Иска ми се поне
веднъж да ме обичаш.
Нежността насила
е ужасна болка.
Не те упреквам,
че не ме искаш,
но как да те пусна?
Не мога...
След всичкото това
време съм разбита,
само те гледам
и не мога да помръдна.
Безчувствието ти ме убива,
а ти винаги очакваш да съм силна.
И измислях хиляди начини
да те задържам,
макар че ти никога не си отиваш.
Те бяха толкова ужасни...
Прости ми, как да ме обичаш?...
© Стеси Всички права запазени