14 ago 2008, 13:46

Тя 

  Poesía » Otra
442 0 0

Тя е дива и красива.

Тя е властна, без съмнение.

Тя е мила, щом поиска,

Тя е като привидение.

Тя избира правилата.

Тя печели пак играта.

Тя - самото изкушение.

Тя е силната жена!

© Десислава Живкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??