22 oct 2010, 9:46

Тя... 

  Poesía » De amor
536 0 0

Тя танцуваше,
не бях я виждал чак така,
леко пийнала, буйна сред аромати,
тя счупи атмосферата и си отиде.

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??