Тя
Тя беше малко цвете в мрака,
единствено неомърсено от света.
Тя беше онова самотно нещо,
пазещо за всеки светлина.
Но вятърът беше прекалено силен,
доброто не ще се задържи,
по пътя прашен и кален
от нейните чисти детски сълзи.
Тя беше пеперуда чиста,
неопетнена от света студен,
но в този свят няма прима виста.
Невинността не ще живее повече от ден!
© Симс Todos los derechos reservados