2 mar 2014, 18:16

Тя ! 

  Poesía » De amor
995 0 16

Тя беше приказна! Видях я как пристъпва,

с походка на кралица, и настръхнах...

Жена - с очите още на момиченце,

което мълчешком крещи: "обичай ме!"

 

Във вените ми в миг замряха всички

предишни чувства от безброй любови

и като дъх на пролет спря в  гърдите ми,

донесе ми надежда, че ще мога

отново да обичам без условия,

без да очаквам нищо, просто давайки

една ръка, протегната за помощ,

и две ръце, готови на погалят я'

по нежните  извивки, по нослето ù

все вирнато нагоре към звездите.

 

Една любов, останала в сърцето ми,

и хиляди, които си измислих...

 

 

 

© Йордан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??