10 mar 2010, 13:28

Тя... 

  Poesía » Otra
442 0 3

И днес тя за пореден път мълчеше...

красива, нежна и добра...

и чудехме се ний защо тъжеше...

Дали защото бе сама?...

Притихнала сълза пророни

и сякаш чух вълна във миг,

човешкото във мене ме подтикна

и  аз изтичах и я успокоих...

© Василенна Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??