13 oct 2009, 22:02

Тя 

  Poesía » De amor
696 0 4

Меко,

като кожата ù,

като блясъка в очите ù,

като допира до гърдите ù,

като гъделичкането на дъха ù.

 

Извито,

като веждите ù,

като свода на стъпалото ù,

като издутините на дупето ù,

като тревожната нотка в гласа ù.

 

Изящно,

като походката ù,

като свиването на прасеца ù,

като водопада на косите ù,

като поклащането на бедрата ù.

 

Обло,

като гърдите ù,

като връхчето на брадичката ù,

като капачката на коляното ù,

като дупката на пъпчето ù.

 

Нежно,

като ръцете ù,

като потрепването на устните ù,

като мекотата в очите ù,

като тревогата в погледа ù.

 

Розово,

като петата ù,

като връхчето на езика ù,

като крайчетата на клепачите ù,

като цепнатината между краката ù.

 

Детско,

като нослето ù,

като пърхането на миглите ù,

като цупенето на устните ù,

като интонацията на гласа ù.

 

Твърдо,

като зърната ù,

като кокалчето на глезена ù,

като впиването на ноктите ù,

като отказа на майка ù. 

© Хийл Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??