14 jun 2016, 16:37

Тя: 

  Poesía » De amor, Filosófica
402 0 6

Тя:


Погледни ме в очите,
които осветяват този път...
Забрави за всичко друго
и се остави да те прегърна!

Ще ти покажа път,
където мрака и светлината-
заедно са - приятели и се обичат
и винаги живеят в мир...!

 

Аз съм любовта!

Бурята в затишие...

С мен ада е рай!

 

Не ме изпускай!

Бори се за мен!

Обичам те!

 

Друго не искам и не мога...

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Това, което е, просто е...

Любовта, когато обича, просто обича...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??