Тя:
Погледни ме в очите,
които осветяват този път...
Забрави за всичко друго
и се остави да те прегърна!
Ще ти покажа път,
където мрака и светлината-
заедно са - приятели и се обичат
и винаги живеят в мир...!
Аз съм любовта!
Бурята в затишие...
С мен ада е рай!
Не ме изпускай!
Бори се за мен!
Обичам те!
Друго не искам и не мога...
© Лили Вълчева All rights reserved.