29 nov 2023, 21:09

Tя 

  Poesía » Otra
252 0 0

 

Всеки път когато споменаваш 

 НЕЯ

преглъщам тъгата си

заедно с няколко глътки студено вино на вечеря.

Всеки път, когато ми разказваш как си я прегръщал

на онази тиха улица

разбиваш душата ми в далечни морски скали

и става на пяна

като Малката русалка на 

Ханс Кристиян Андерсен....

 

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??