26 abr 2008, 9:04

Тя 

  Poesía
642 0 1
 

Тя

 

Своята опасна сила

пусна тя на свобода.

И ето! Виж как крият се жените,

във захлас изпадат мъжете,

умовете си са похабили,

сили само, за да гледат, имат.

Тя е искусителка чаровна,

ала зла жена се крие там -

способна да изневерява,

неспособна да обича.

Тя живее без да страда

и мъжете в Ада да повлича.

Сама е на света

и никой не обича,

на злото е царица,

добро не знае що е.

Свикнала е само да увлича

слабите човешки умове

и после във капана сложен да оплита

слабото сърце.

И каква наслада чувства ли?

Не, тя е безразлична,

просто времето запълва.

Смъртта дори оплете

и сега е жива...

Жива, за да гледа колко е красива.

© Юлиана Кехайова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??