15 feb 2008, 7:23

Тя е майката 

  Poesía » Otra
2373 0 2

Тя е майката

 

Тя е животът, радостта...

От нея по-свято няма!

Изворът на твоя живот!

Тя е тази, която с радост

в ръцете си те е държала...

През годините в трудностите

крепяла, сълзите ти от тебе

отнемала, в щастие душата ти

от лошо пазила...

Дори и ангелите знаят:

- От майката по-свято няма!

 

Ти си бил в нейната утроба!

Ти си бил в прегръдките и!

Ти знаеш, че тя е твоята утеха,

пазител и приятел, ключът на

обичта в твоето мъничко,

объркано сърчице.

Щом си до нея, страхът минава,

Нощта в ден обръща се, и злото

отминава...

Обичай, обичай, защото тя е

твоята майка, а от нея по-свято

няма!

 

Тя е тази, която те е родила,

тази, която разум ти е дала,

в годините поучила...

Обичай я, защото:

- Тя е твоята майка!

© Красимир Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасно!!!
  • Прекрасно е!!!
    Поздравявам те, прав си - "Обичай, обичай, защото тя е твоята майка, а от нея по-свято няма!"
Propuestas
: ??:??