28 feb 2005, 20:59

Тя е щастлива 

  Poesía
958 0 1

Всъщност тя никога не е самотна
и преминавайки всички сезони
искрят за нея снежинките в зимата,
и нейни са ранните пролетни песни
на птиците,
има си цветята на лятото
и есенните мъгли на талази,
има си всичкото време да им се радва,
тя танцува, флиртувайки с вятъра,
тя е щастлива
и това щастие никой не може да и отнеме.

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??